Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un brăilean a făcut ce ar trebui să facă Dragnea: s-a dus singur la închisoare!

Uite că încă mai avem infractori de onoare în România asta. Şi nu oriunde, ci în Brăila. Onoarea încă este întâlnită la unii infractori, mai puţin la cei care se află acum în Parlament, ba mai şi conduc Camera Deputaţilor.

Când am zis că mai avem infractori de onoare, m-am referit la brăileanul  ăla din Chiscani, care zilele trecute s-a predat Poliţiei după ce a aflat că a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru infracţiuni comise la regimul rutier. Omu’ s-a dus la poliţie de bună voie şi nesilit de nimeni, zicându-şi probabil în gând: “Asta e, am comis-o, mă duc să îmi ispăşesc pedeapsa”.

Dincolo, în Parlamentul României, unde sunt câţiva infractori mai mult sau mai puţin dovediţi, numitul Dragnea Liviu a zis că el nu are cum să meargă la puşcărie, că doar nu e vreun prost din Chiscani. Aşa că până să îl dovedească Justiţia, a dovedit-o el pe ea modificând din mers Codul Penal astfel încât să scape de puşcăria care îi dădea târcoale.

Vedeţi diferenţa de abordare între un infractor mărunt, de genul cetăţanului din Chiscani, şi unul de anvergură, cum este preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea? Primul s-a dus benevol să îşi ispăşească pedeapsa cu executare, în timp ce Dragnea nu doar că nu a recunoscut că a scos morţii la vot în Teleorman (faptă pentru care a fost deja condamnat) şi apoi a angajat fictiv două pesediste la Protecţia Copilului Teleorman, ci a mai şi urlat că este o victimă a statului paralel, a masonilor, a omuleţilor verzi şi, în general, a ocultei mondiale.

Încă o dată se confirmă faptul că în România numai fraierii plătesc pentru greşelile lor. Şmecherii o dau cotită şi îşi aranjează ploile până când vor ajunge probabil să fie şi despăgubiţi (via CEDO) pentru că acuzarea a îndrăznit să îI catalogheze drept infractori. (Liviu ZDRAGNEA)
Categorie articol: 

Comentarii