Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un autoturism și un tractor au intrat în coliziune. Patru persoane au ajuns la spital

* șoferul unui autoturism Volkswagen a intrat într-o depășire pe linie continuă și s-a ciocnit cu un tractor care virase stânga * accidentul s-a produs la intrare în Gulianca, la intersecție cu drumul spre Salcia Tudor * autoturismul condus de un bărbat din Baia Mare venea dinspre Litoral

 

Depășire riscantă. Patru persoane aflate într-un autoturism care venea de la Mare au ajuns la spital. Asta după ce mașina s-a ciocnit cu un tractor. Accidentul s-a produs pe DN 23 (Brăila - Focșani), la intrare în localitatea brăileană Gulianca, intersecție cu strada care duce spre Salcia Tudor.

Potrivit polițiștilor, astăzi, în jurul orei 11.30, un tractor condus de un bărbat din sat Olăneasca, comuna Salcia Tudor, circula pe DN 23, dinspre Brăila spre Focșani, iar la intersecția cu DJ 202 A, acesta a virat stânga. Tractoristul a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen care s-a angajat în depășire pe marcajul simplu continuu. Ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă. Evenimentul s-a soldat cu patru victime, fiind vorba despre șoferul autoturismului, un bărbat din Baia Mare, și 3 pasageri. Toți au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii