Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UEFA a amendat Dinamo cu 9000 de franci elvetieni pentru o fumigena la meciul cu Lazio

Clubul Dinamo a fost amendat de UEFA cu suma de 9.000 de franci elvetieni, pentru ca suporterii au aruncat o fumigena spre sectorul galeriei adverse la meciul retur cu Lazio Roma, din preliminariile Ligii Campionilor, informeaza agentia ANSA.
In cea de-a doua mansa a turului III preliminar al Ligii Campionilor, dintre Dinamo si Lazio Roma, scor 1-3, suporterii bucuresteni de la peluza a II-a a Stadionului National au aruncat o fumigena spre sectorul rezervat fanilor echipei italiene.
Totodata, pentru aprinderea mai multor torte de catre suporterii laziali la meciul tur, disputat pe stadionul Olimpico din Roma, forul european a luat decizia sa amendeze gruparea romana cu suma de 11.000 de franci elvetieni.
UEFA a decis, de asemenea, sanctionarea clubului Anderlecht Bruxelles cu amenda de 20.000 de franci elvetieni pentru ca suporterii sai au intrat pe teren la finalul partidei cu Fenerbahce, in timp ce gruparea turca a fost obligata la plata a 8.000 de franci elvetieni pentru aprinderea de torte.
Steaua Rosie Belgrad a primit o amenda de 10.000 de franci elvetieni pentru ca suporterii au aruncat cu petarde in teren la meciul cu Glasgow Rangers din prelimnariile Ligii Campionilor.
Comisia de Disciplina a UEFA nu a luat nici o decizie impotriva gruparilor Lazio Roma, Anderlecht Bruxelles si Fenerbahce Istanbul dupa ce presa internationala a relatat ca suporterii acestora au scandat lozinci rasiste la partidele din preliminariile Ligii Campionilor.
Categorie articol: 

Comentarii