Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tudose despre «fierberea» din PSD: «Neavând loc discuțiile, nu au fost nici clarificările și au rămas problemele»

* fostul premier al României, Mihai Tudose a comentat situația tensionată de la nivelul Partidului Social Democrat * acesta susține că mai mulți membri de marcă ai partidului au solicitat clarificarea unor chestiuni, însă discuțiile nu au avut loc, astfel că “problemele au rămas” * în presa centrală se vorbește despre o scrisoare care ar fi fost semnată de 29 dintre liderii PSD, aceștia solicitând retragerea lui Liviu Dragnea de pe funcțiile de conducere și organizarea unui nou CExN

 

Situația din PSD la nivel național este din ce în ce mai tensionată, pe fundalul contrelor dintre primarul capitalei Gabriela Firea și ministrul de Interne Carmen Dan, laolaltă cu șeful partidului Liviu Dragnea, precum și nemulțumirilor generale privind conducerea actuală. Au contribuit, de asemenea și discuțiile solicitate în repetate rânduri de diferiți membri importanți ai organizațiilor din țară, printre care și Brăila, care au fost ignorate. Potrivit presei centrale, în prezent se discută despre o scrisoare semnată de aproximativ 29 de lideri de organizații PSD din țară care solicită organizarea unui nou CExN și retragerea sprijinului politic lui Dragnea. Contactat de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei”, fostul premier al României, deputatul brăilean Mihai Tudose a precizat că lucrurile sunt din ce în ce mai tensionate pentru că lucrurile reclamate în trecut de senatorii Ecaterina Andronescu și Niculae Bădălău în scrisorile pe care le-au semnat, prin care au criticat actuala conducere și au ridicat anumite probleme la nivelul partidului, au rămas nediscutate.

Păi situația este exact ca înainte. În sensul că s-au solicitat de câteva ori - începând cu scrisoarea domnului Bădălău din ianuarie, cu scrisoarea doamnei Andronescu, cu altele -, s-au solicitat niște discuții care nu au avut loc și probabil că, neavând loc discuțiile, nu au fost nici clarificările și au rămas problemele”, a declarat Tudose.

Acesta nu a dorit să se pronunțe în privința posibilității organizării unui nou CExN PSD, în condițiile în care, potrivit presei centrale Liviu Dragnea nu își dorește unul până la organizarea referendumului pentru “Familie”. Chiar și așa, deputatul a punctat că partidul are nevoie de anumite clarificări, în special asupra faptului că deși programul de Guvernare s-a îndeplinit până acum, există foarte multe nemulțumiri venite din partea populației.

Partea proastă, de neînțeles, la care se vrea un răspuns este asta: cum putem să fim într-o situație în care partidul să scadă, în condițiile în care totuși programul de guvernare se îndeplinește?! Pentru că, atenție, nu ne-a acuzat nimeni că nu am îndeplinit programul de guvernare! Cu toate astea, lumea e foarte nemulțumită. Ceva este în neregulă, ceva este greșit. Nu ar trebui să vedem ce se întâmplă? Că vorbim despre partid”, a conchis Tudose.
Categorie articol: 

Comentarii