Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupă controversată de black metal din Rusia în concert în România Satarial, în premieră la Bucureşti

• cu o activitate de aproape 30 de ani, grupul Satarial este extrem de cunoscut de amatorii genului, în special după ce a avut nenumărate conflicte cu Biserica Ortodoxă din Rusia • Satarial va susţine un concert inedit pe 26 mai, ora 19:00, în Club Fabrica din Bucureşti • trupele din deschidere vor fi anunţate în perioada următoare

 

Poate una dintre cele mai controversate formaţii de black metal din Rusia, Satarial, va concerta în acest an în România. Mai exact, grupul va urca pe scena din Club Fabrica, sâmbătă, 26 mai, oral 19:00. Potrivit organizatorilor trupele care vor deschide concertul urmează să fie anunţate în perioada imediat următoare.

“O trupă legendară în Rusia, atât pentru ceea ce au creat în cei aproape 30 de ani de activitate, dar şi pentru controversele din jurul ei. O formaţie cu o istorie şocantă: primele concerte susţinute în biserici abandonate, liderul trupei trimis la azilul de nebuni timp de doi ani, acuzaţii nefondate de terorism, incendieri de biserici şi profanari de morminte. Pentru amestecul de pagan, folk şi black metal, Satarial au fost daţi ca exemplu negativ de multe ori la Televiziunea Naţională din Rusia. Biserica Ortodoxă moscovită le urmăreşte activitatea şi trimite Poliţia să le oprească de fiecare dată concertele. CD-urile lor sunt refuzate de magazinele de muzică. Sunt cenzuraţi sub toate formele în Rusia, însă live au toate ingredientele pentru un spectacol total: magie, misticism, provocări erotice”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Cei interesaţi trebuie să ştie că preţul unui bilet este de 30 lei. Acestea vor fi puse la vânzare doar la intrare, în seara evenimentului. Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. De asemenea, va exista şi un stand cu CD-uri şi tricouri.

Concertul este non-profit, astfel că toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a formaţiei Satarial, au ţinut să sublinieze organizatorii.

Pentru mai multe detalii despre eveniment şi trupa Satarial, puteţi vizita următoarele link-uri:

https://web.facebook.com/events/734105703449442/

https://web.facebook.com/SATARIAL-68262948642/

https://www.youtube.com/channel/UCuV7DkGNcNpKmF49uQINeIA

Un eveniment Metal Under Moonlight (ediţia 73).
Categorie articol: 

Comentarii