Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei echipe din Anglia, dar si un roman, in sferturile Ligii Campionilor

Trei echipe din Anglia, doua din Italia, una din Germania, una din Spania si una din Olanda s-au calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, unde va evolua si un roman, Cristian Chivu, component al formatiei AS Roma.
Englezii merg mai departe cu trei din cele patru echipe cu care au inceput competitia: Liverpool, Chelsea Londra, Manchester United. Arsenal Londra a fost eliminata de PSV Eindhoven.
AC Milan si AS Roma vor fi reprezentantele Italiei in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce liderul Seriei A, Internazionale Milano, a parasit competitia in optimi.
In schimb, Spania a ramas cu o singura reprezentanta: Valencia. "Granzii" Spaniei, FC Barcelona - campioana Europei in 2006, si Real Madrid au parasit scena europeana inca din optimi.
O a patra tara ce va avea o echipa in optimi este Germania, Bayern Munchen reusind accederea in sferturi, dupa un meci cu Real Madrid in care Roy Makaay a marcat cel mai rapid gol din istoria Ligii Campionilor.
Olanda merge cu o echipa in sferturi, PSV Eindhoven, care a reusit sa elimine formatia Arsenal, dupa ce in tur a cistigat cu scorul de 1-0, iar in retur a remizat, scor 1-1.
Si Romania va avea un reprezentant in sferturile principalei competitii europene, capitanul nationalei, Cristian Chivu, reusind, alaturi de coechipierii sai de la AS Roma, sa elimine una din favorite, formatia franceza Olympique Lyon.
Asadar, echipele calificate in sferturile Ligii Campionilor sint: Liverpool, Chelsea Londra, Manchester United, PSV Eindhoven, AC Milan, AS Roma, Bayern Munchen si Valencia. Tragerea la sorti va avea loc, vineri, la Atena, cind, pentru prima oara in acest sezon, se pot intilni echipe din aceeasi tara.
Categorie articol: 

Comentarii