Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Trebuie sa cistigam acest meci!"

La mijlocul acestei saptamini se va derula etapa a zecea a turului Ligii Nationale de handbal feminin dupa care va urma o intrerupere a campionatului pina pe 12 decembrie din cauza unor meciuri internationale, amicale si oficiale pe care trebuie sa le sustina formatiile romanesti.
Programata pentru ora 17 la Sala Polivalenta, partida de joi dupa-amiaza dintre HC Dunarea si HC Zalau este considerata de Ionel Antihi presedintele sectiei de handbal ca fiind una de mare dificultate pentru echipa braileana.
"Ca sa fim in grafic vizavi de obiectivul propus, acela de accede intr-o cupa europeana in sezonul urmator, trebuie sa cistigam acest meci. Chiar daca a pierdut citeva jucatoare, Zalaul este o formatie putenica si nu trebuie caracterizata dupa rezultatele din acest tur, pentru ca pina in acest moment a intilnit echipe de top ca U Jolidon si Oltchim. Trebuie sa pregatim jocul cu mare atentie si eu consider ca antrenoarea deja a demarat pregatirile in plan tehnico-tactic pentru a obtine ce ne dorim", a declarat marti Ionel Antihi.
Presedintele HC Dunarea avertizeaza ca toate meciurile din acest tur sint foarte dificile pentru ca deja am atras atentia asupra noastra prin evolutiile din precedentul campionat. Ionel Antihi nu comenteaza deciziile federatiei de specialitate privind intreruperea turului pentru aproape o luna de zile si considera ca turneul care se va derula in perioada 1-3 noiembrie vine ca o recompensa a transformarilor in bine la nivelul echipei de handbal senioare.
"Toate federatiile se subordoneaza federatiei internationale numai ca la noi pauza nu va fi chiar atit de mare deoarece vom organiza un turneu foarte puternic in sala Polivalenta, iar handbalistele noastre chiar si in calitate de spectatoare tot vor fi conectate la acest eveniment", a mai adaugat presedintele gruparii brailene.
Referitor la evenimentul major de saptamina viitoare, sursa citata a precizat ca se actioneaza pe doua fronturi, unul impus de FRH, strict sportiv, si unul extrasportiv, bine gindit pentru ca protagonistii evenimentului sportiv sa plece de la Braila cu impresii frumoase.
"Cu acest prilej se va promova imaginea Brailei si a sportului brailean", a tinut sa mai precizeze Ionel Antihi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii