Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toate sectiile CSM-ului au organizat competitii de 1 Decembrie

Simbata si luni, reprezentantii Clubului Sportiv Municipal au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei printr-o serie de competitii in care au fost angrenati sportivi de la toate sectiile.
Gala de box de simbata a cuprins 24 de meciuri la care au participat pugilistii de la CSM, cei de la sectia aceleiasi grupari sportive din comuna Viziru, unde antrenor este Costica Dafinoiu, dar si boxeri de la CSM Calarasi.
"Cu toate ca s-au dat decizii la fiecare meci, consider ca acestea nu sint importante. Important este faptul ca boxerii nostri au facut o verificare utila pentru sezonul 2009, un an in care se va face reorganizarea pe categorii conform formulei europene", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Toti participantii la gala de box au primit diplome si dulciuri.
La atletism s-a concurat la trei probe, 50 m plat, 50 m garduri si saritura in lungime.
La juniori II, proba de 50 m plat a fost cistigata de reprezentantul CSM-ului, Horia Asmarandei, sportiv pregatit de profesoara Irina Roata. El a fost urmat de Ionut Toma si George Ion, ambii de la LPS. Proba de garduri a fost adjudecata de elevul profesorului Nicu Roata, Daniel Bogoi, iar locurile al doilea si al treilea le-au revenit lui Alexandru Anton si respectiv lui Costel Anghel. Proba masculina de saritura in lungime a fost cistigata de Alexandru Anton, sportiv pregatit de profesorul Mihail Dumitru. Podiumul a fost completat de Ionut Grigorescu si Horia Asmarandei.
Ieri au continuat actiunile dedicate zilei de 1 decembrie cu un cros, la care au participat 28 de sportivi de la sectia de kaiac canoe, 21 de atleti incepatori, copii si 14 reprezentanti ai sectiei de ciclism, dar si cu un concurs de judo, la care au participat 32 de judoka.
Toti cei care au participat la aceste actiuni au primit diplome si dulciuri, atit din partea CSM-ului cit si din partea Directiei pentru Sport.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii