Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tirgul National de Agricultura 2008, intr-o noua locatie

In cursul zilei de ieri a avut loc deschiderea editiei cu numarul XVII a Tirgului National de Agricultura (TNA) - 2008, eveniment organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura impreuna cu Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a Judetului Braila. In acest an, expozitia si-a gasit o noua gazda, dupa ce editiile precedente s-au desfasurat la Sala Polivalenta. Astfel, noua locatie aleasa de organizatori este platoul din fata hypermarket-ului "Selgros", de pe Soseaua Rimnicu Sarat, unde brailenii pot vizita standurile celor aroximativ 30 de firme expozante.
Dupa cum a subliniat Ioan Chiriacescu, directorul executiv al Camerei de Comert in alocutiunea rostita cu prilejul deschiderii tirgului, prezenta editie poate constitui un barometru pentru evaluarea potentialului firmelor din domeniu, ideea fiind preluata si dezvoltata si de catre directorul DADR Braila, Vasile Suraianu: "Publicul interesat are astfel ocazia de a lua contact direct cu activitatile agricole, dar si cu cele conexe", a spus Suraianu punctind, de asemenea, ca este foarte important ca agricultorii sa devina mult mai uniti prin infiintarea de asociatii si grupuri de profil, modalitate prin care isi pot apara mult mai bine drepturile.
Ca si in editiile precedente, punctul de atractie l-au reprezentat utilajele si masinile agricole ultraperformante, care ocupa majoritatea spatiului oferit expozantilor.
Tirgul poate fi vizitat zilnic, intre orele 10.00 - 18.00, iar duminica 28 septembrie, intre 10.00 -12.00.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii