Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE VIDEO Distrugeri la o bancă din Brăila. Făptașul, prins de jandarmi în scurt timp

*acesta ar fi intrat în bancă, ar fi amenințat angajații, ar fi cerut bani și ar fi distrus mai multe bunuri * la fața locului au ajuns imediat forțele de ordine * autorul a fost prins de jandarmi și predat polițiștilor

 

 

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Individul care a intrat în incinta unității bancare de pe Calea Călărașilor și a provocat distrugeri are dosar penal. El a intrat în incinta băncii și a cerut bani, însă ar fi fost vorba despre banii lui din cont. Se pare că tânărul de 21 de ani nu ar fi avut intenția de a jefui banca, însă a devenit nervos după ce ar fi încercat să își retragă banii din cont și nu a putut. Potrivit unor surse judiciare, clientul băncii ar fi avut buletinul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru distrugere și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în timpul incidentului, una dintre angajatele băncii ar fi fost agresată. După cum au transmis polițiștii, în cauză se fac cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Față de tânărul în cauză a fost luată măsura internării medicale într-un spital de psihiatrie.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ Panică într-o bancă de pe Calea Călărașilor, în această dimineață. Un individ a dat buzna în încăpere, în jurul orei 9.30, ar fi amenințat angajații, le-ar fi cerut banii și ar fi distrus mai multe bunuri din interior. Pentru că nu ar fi obținut nimic, tânărul a fugit. Potrivit unor martori, toată scena nu ar fi durat mai mult de 1 minut și jumătate. Unul dintre lucrători a reușit să dea alarma, iar la fața locului au sosit jandarmii, polițiștii și agenții de securitate care au în grijă banca respectivă.

La scurt timp după tentativa de jaf, individul a fost prins de jandarmi, în apropierea băncii. Autorul este un tânăr de 21 de ani, care se pare că ar mai avea o tentativă de jaf, tot la o unitate bancară.

Jandarmii l-au predat poliției, aceștia din urmă continuând cercetările în acest caz.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii