Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Taxa de paşaport nu se mai achită prin Trezorerie

* Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Brăila anunţă că taxa se achită acum online prin ghiseul.ro sau la CEC Bank

 

 

 

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Brăila anunţă că taxa de paşaport nu se mai încasează prin unităţile Trezoreriei Statului.

“Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Brăila aduce în atenţia contribuabililor că, începând din luna septembrie 2020, contravaloarea paşapoartelor  se achită în contul Companiei Naţionale «Imprimeria Naţională» - S.A. prin mijloace de plată on-line, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro sau prin unităţile bancare cu care Compania Naţională «Imprimeria Naţională» - S.A. încheie convenţii în acest scop (la unităţile casieriilor CEC Bank). Prin urmare, unităţile Trezoreriei Statului nu vor mai încasa contravaloarea taxelor pentru eliberarea paşapoartelor”, transmite instituţia printr-un comunicat de presă.

Decizia a fost luată ca urmare a OUG 152 /2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în vederea extinderii categoriilor de plăţi care pot fi efectuate prin intermediul Sistemului naţional electronic de plată online.
Categorie articol: 

Comentarii