Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tată şi fiu, specializaţi în furturi din autoturisme

Doi hoţi din autoturisme, tată şi fiu, au fost identificaţi de judiciarişti. Cei doi indivizi, domiciliaţi în judeţul Vrancea, au sustras bunuri lăsate la vedere din şase maşini parcate în municipiul Brăila.
În urma cercetărilor efectuate în cauze înregistrate în evidenţe cu autori necunoscuţi, luni, poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale - compartimentul furturi din autoturisme i-au identificat pe Ionel M. (48 de ani) şi M.C. (15 ani), ambii domiciliaţi în comuna vrânceană Coteşti. Poliţiştii aveau informaţii că aceştia ar fi comis mai multe infracţiuni de furt din autoturisme, parcate în municipiul Brăila. "Judiciariştii au stabilit faptul că cei doi, în perioada iunie-august 2014, ar fi sustras din 6 autoturisme, bunuri lăsate la vedere (poşete, bagaje, borsete, un laptop, un telefon mobil, un aparat GPS), după ce spărgeau geamul portierei. Din prejudiciul total cauzat, în valoare de 9.800 de lei, poliţiştii au recuperat 30%, printre care laptop-ul şi telefonul mobil, şi l-au predat părţilor păgubite", a precizat insp. principal Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Dosarul penal, întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, care a confirmat continuarea urmăririi penale faţă de cei doi vrânceni, în calitate de suspecţi. Poliţiştii brăileni continuă cercetările pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale, cu minorul în stare de libertate. Tatăl său, Ionel M., este arestat în altă cauză, instrumentată de poliţişti din cadrul IPJ Bacău.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii