Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânărul care a ameninţat poliţiştii cu un cuţit, arestat preventiv

• judecătorii brăileni au admis cererea procurorilor • tânărul era suspectat pentru furturi din autoturisme, iar în momentul în care poliţiştii au vrut să-l prindă şi să-l ducă în faţa instanţei, i-a ameninţat cu un cuţit, apoi a fugit

 

Individul de doar 20 de ani care a ameninţat cu un cuţit trei poliţişti de la Biroul Investigaţii Criminale, în cursul zilei de miercuri, a fost arestat preventiv, vineri. Acesta a vrut să-l atace pe unul dintre agenţi, numai că ceilalţi doi prezenţi l-au deposedat imediat de armă. Din păcate, agresorul a fugit. A fost găsit în cursul zilei de joi şi reţinut pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au admis cererea procurorilor, iar tânărul îşi va petrece după gratii următoarele 29 de zile. Acesta este acuzat de ultraj şi de furt calificat.

Cum s-a ajuns la situaţia de ultraj? Agresorul era “vânat” de poliţişti de ceva vreme, pentru că existau suspiciuni că acesta ar fura din autoturisme, alături de alţi doi prieteni de-ai lui. Aceştia din urmă sunt deja în arest preventiv, iar când oamenii legii au venit să-l “salte” şi pe tânărul de 20 de ani - pentru “reîntregirea” grupului infracţional în spatele gratiilor, acesta a reuşit să fugă, folosindu-se de cuţit. Din fericire, a fost prins în mai puţin de 24 de ore şi nu a mai apucat nici să spargă vreo altă maşină, nici să atace alt poliţist.

Totuşi, agresorul poliţiştilor nu s-a abţinut de la a adresa injurii jurnaliştilor, în momentul în care a fost scos din sala de judecată, încătuşat. Scena s-a întâmplat de faţă cu poliţiştii, acest lucru dovedind încă o dată că nu are teamă de oamenii legii.

De precizat că miercuri, în momentul în care agenţii au fost la un pas de a fi răniţi cu cuţitul, agresorul mai era însoţit de alte două persoane, dar care nu s-au implicat în conflict.
Categorie articol: 

Comentarii