Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânăr din Cazasu, anchetat pentru vătămare corporală

suspectul, în vârstă de 19 ani, este cercetat şi pentru conducerea unui vehicul fără permis • duminică seara, tânărul a urcat la volan şi a distrus gardul unui imobil, rănindu-l pe un pasager

 

Accident rutier duminică seara, în comuna Cazasu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, sinsp. Laura Dan, în seara zilei de duminică, 3 decembrie 2017, la ora 19:00, un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Cazasu, conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, fără a deţine permis de conducere. “Pe fondul lipsei de experienţă, tânărul a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în gardul unui imobil, distrugându-l. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unui pasager în vârstă de 24 de ani, din comuna Cazasu, care îi încredinţase maşina pentru a o conduce, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat”, precizează sursa citată.

Poliţiştii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, vătămare corporală din culpă, respectiv încredinţarea unui vehicul unei persoane despre care se ştie că nu deţine permis de conducere.
Categorie articol: 

Comentarii