Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tânără din Chiscani, răpită şi bătută pentru o datorie

O tânără din Chiscani a trecut prin coşmarul vieţii sale, la începutul acestei luni, când a fost scoasă cu forţa dintr-un taxi şi luată la bătaie, de un individ căruia nu îi restituise o datorie. Localnicul de 34 de ani a urcat-o pe tânăra de 28 de ani, în maşina lui, însă, pe drum, fata a reuşit să sară din maşină. În urmă cu două zile, individul a fost trimis în spatele gratiilor, pentru o lună de zile.
Astfel, la data de 27 mai, Tinel A. (34 de ani), din comuna Chiscani, a fost audiat şi reţinut, pe bază de ordonanţă, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal. Procurorul de caz l-a prezentat pe acesta Judecătoriei Braila, care a emis pe numele lui, mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila i-au probat inculpatului faptul că, în seara zilei de 3 mai, la ora 21.00, pe fondul unei neînţelegeri privind un împrumut nerestituit, în valoare de 50 de euro, a urmărit-o cu maşina pe localnica Ionela S. (28 de ani). Potrivit anchetatorilor, aceasta se deplasa cu un autoturism taxi, pe şoseaua principală a comunei Chiscani. "La ieşirea din localitate, acesta a blocat în trafic autoturismul în care se afla tânăra şi a scos-o cu forţa în exterior, după care a lovit-o şi a urcat-o împotriva voinţei ei în autovehiculul său, pe bancheta din spate. În timpul deplasării, fata a deschis portiera şi a sărit din maşină, pe marginea drumului", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Ulterior, aceasta s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Pe fir au intrat poliţiştii care au reuşit să dea de urma suspectului şi să îl "cazeze" la arest.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii