Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Succese pentru sahul juvenil brailean la turneul de la Mamaia

In perioada 17-24 august, la Mangalia s-a desfasurat "Trofeul Callatis", un festival international de sah, inclus in circuitul Grand Prix Junior, la care au participat 42 de sportivi, cu virste pina in 12 ani, din Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia si Romania.
La editia din acest an, cei sase sahisti, cinci de la Orizont 64 si unul de la CSO Ianca, care au alcatuit delegatia braileana, au obtinut trei premii, dar si avansari in categorii superioare.
La categoria de virsta 8-10 ani baieti locul intii i-a revenit lui Gabriel Voicu, de la Orizont 64, care a realizat 6 puncte din 9 posibile, in timp ce in conpetitia similara a fetelor s-a impus Ioana Ichim de la CSO Ianca. Tot la aceasta categorie de virsta, Sorina Mocanu, reprezentanta clubului Orizont 64, s-a clasat pe pozitia a treia.
Sorina Mocanu a reusit sa remizeze in runda a doua cu campioana de la categoria de virsta 8 ani, Codruta Copilu.
Ceilalti sahisti de la Orizont 64, Alexandru George Negru, Ciprian Tiganoiu si Bogdan Capatina au primit categoria a II-a.
In urma acestor rezultate, intr-un clasament al premiilor primite, Braila s-a clasat pe locul al treilea.
"Ma asteptam ca evolutia sahistilor braileni sa fie foarte buna, pentru ca in ultima perioada toti au muncit foarte mult. Sper ca ei sa confirme si in urmatoarele concursuri", a declarat Ionel Balcan, instructorul clubului Orizont 64.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii