Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steven Seagal, susţinător al separatiştilor proruşi

Actorul şi cântăreţul american Steven Seagal a susţinut un concert, în Crimeea, pe o scenă decorată cu drapelul separatiştilor proruşi din Ucraina, informează AFP.
Steven Seagal, star al filmelor de acţiune, şi trupa sa de blues au susţinut un concert cu ocazia unui eveniment organizat de motocicliştii din Sevastopol, oraş-port la Marea Neagră din Peninsula Crimeea, anexată la Rusia în urma unui referendum organizat în luna martie.
Drapelul "Republicii populare Doneţk" autoproclamate, principalul bastion al separatiştilor proruşi din Ucraina, era abordat într-un colţ al scenei.
Potrivit agenţiei de presă ruse RIA Novosti, actorul american a spus că a venit în Crimeea deoarece muzica îi uneşte pe oameni.

Exclus de la un concert din Estonia

Cu toate acestea, Steven Seagal a fost exclus de la un festival de blues din Estonia în această vară, din cauza sprijinului său pentru ataşarea Crimeii la Rusia.
Într-un interviu acordat în luna martie unui ziar rusesc, Steven Seagal a spus că dorinţa preşedintelui Vladimir Putin de a-i proteja pe ruşii din Crimeea e "cât se poate de rezonabilă".
Actorul american şi Vladimir Putin, care întreţine imaginea unui om puternic, sunt prieteni de mulţi ani şi se întâlnesc cu regularitate, a precizat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, anul trecut, cu ocazia unei vizite întreprinse de Steven Seagal la Moscova pentru promovarea artelor marţiale.
Steven Seagal, expert în aikido, a vorbit la rândul său de Vladimir Putin, care deţine la rândul său centura neagră la judo, ca despre un prieten pe care îl consideră ca pe un frate.
Steven Seagal, născut pe 10 aprilie 1952, este actor, producător şi scenarist, el jucând în numeroase filme de acţiune. Actorul este, totodată, maestru în artele marţiale japoneze, având centura neagră cu 7 dani în stilul aikido. Filmele în care a jucat au avut încasări totale de peste 923 de milioane de dolari pe plan mondial. Steven Seagal este un cunoscut militant pentru protecţia mediului, un activist pentru drepturile animalelor şi un susţinător al mişcării pentru independenţa Tibetului.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii