Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stelistul Banel Nicolita a fost integralist in derby-ul de la Cluj

Singurul jucator brailean care a evoluat in week-end-ul trecut pe prima scena a fotbalului romanesc a fot tot Banel Nicolita.
"Jardel" a fost integralist la Steaua in derby-ul cu CFR de la Cluj, meci incheiat la egalitate, 1-1.
In urma evolutiilor foarte bune din ultima perioada Banel Nicolita va face parte din primul unsprezece pe care Steaua il va alinia astazi in partida cu Fiorentina lui Adi Mutu, care va a avea loc in aceasta seara pe "Artemio Franchi".
In Liga a II-a mai multi fotbalisti care s-au format la Dacia si la Petrolul au fost prezenti pe arenele care au gazduit partidele seriei intii.
Emil Cristian a fost integralist la Dunarea, in partida pe care galatenii au cistigat-o cu 1-0, pe teren propriu, in disputa cu CF Botosani, formatie la care Balaban nu a fost nici macar rezerva.
Tot titular a inceput jocul si Vasilica Gheorghe la Prefab Modelu, in partida pierduta cu 1-2 de gazde in fata celor de la Dunarea Giurgiu, insa ex petrolistul a fost inlocuit in minutul 73 de catre antrenorul Marian Duna cu Seroni.
Viorel Gheorghe a intrat la CSM FC Ploiesti in minutul 58, in locul lui Stefan Ciobanu si chiar daca nu a marcat, a contribuit la victoria cu 3-1 a formatiei sale in disputa cu FC Snagov, rezultat care ii mentine pe prahoveni pe primul loc al seriei intii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii