Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start la judecată pentru tâlharul din scara blocului

inculpatul Vasile Adelin Călin, cel care i-a furat borseta cu 2.000 lei unui brăilean, a invocat unele excepţii însă nu a reuşit să scape de proces • primul termen a fost stabilit pentru data de 16 aprilie • instanţa a prelungit arestul faţă de tâlhar

 

Individul care l-a lăsat fără borseta cu bani pe un alt bărbat, atacându-l în scara blocului, nu scapă nici de judecată, nici de arest. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Brăila şi s-a stabilit primul termen de judecată pentru data de 16 aprilie. Luna trecută, instanţa a constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi a dispus începerea judecăţii. Inculpatul a mai primit şi o lună de arest preventiv. Judecătoria Brăila a prelungit măsura preventivă, în luna martie, însă inculpatul a formulat contestaţie. Cauza a ajuns la Tribunalul Brăila, unde, la data de 1 aprilie, s-a respins cererea formulată, tâlharul rămânând la arest.

Individul a comis fapta în seara de 7 ianuarie, la ora 21.23.

Un brăilean de 52 de ani a sesizat prin apelul de urgenţă 112 că a fost victima unei tâlhării. Reclamantul a spus că se afla în scara blocului de pe str. G-ral Eremia Grigorescu, unde locuieşte, când a fost deposedat de suma de 2.200 lei pe care o avea într-o borsetă. Un individ necunoscut i-a smuls borseta cu bani şi apoi a luat-o la fugă. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi în scurt timp l-au depistat pe Bulevardul Dorobanţilor pe un bărbat de 30 de ani, din Brăila, suspect de comiterea faptei. Acesta avea în buzunarul de la piept al gecii suma de 2.082 lei, după cum au constatat poliţiştii. Suspectul a fost preluat de poliţişti şi dus la sediul Poliţiei Municipiului pentru audieri, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pe ordonanţă pentru 24 de ore, acesta fiind apoi arestat.
Categorie articol: 

Comentarii