Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stancu vrea să conteste ordinul prefectului

Preşedintele revocat al Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu nu pare să renunţe la luptă prea uşor. Potrivit declaraţiei de ieri a primarului Aurel Simionescu, se pare că liderul PSD ia serios în calcul să conteste ordinul dat de prefectul judeţului, Vasilica Vîlcu, privind revocarea sa din CJ. Edilul şef a precizat că a purtat o discuţie la începutul săptămânii cu Stancu şi că acesta urma să îşi consulte avocaţii în privinţa acestei mutări.
Trebuie precizat că data limită la care Gheorghe Bunea Stancu mai poate ataca ordinul emis de Prefectura Brăila este 8 decembrie. În caz contrar, după expirarea acestui termen, ordinul prefectului privind revocarea sa din funcţie devine definitiv prin necontestare şi urmează o perioadă de 90 de zile în care vor trebui organizate alegeri anticipate pentru funcţia de preşedinte al CJ Brăila. Data exactă când se vor desfăşura aceste alegeri va fi stabilită de Guvern, la propunerea prefectului.
Contactat, ieri, de redactorii "Obiectiv - Vocea Brăilei", directorul cancelariei prefecturii, Mircea Tudosie, ne-a declarat că până la această dată instituţia nu a primit nicio notificare din care să rezulte că Stancu a depus contestaţia.

 
Categorie articol: 

Comentarii