Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stancu, Mija şi Moisiu rămân sub control judiciar

Ieri, în dosarul "Stancu vs. DNA", judecătorii Tribunalului Vrancea au menţinut măsura controlului judiciar luată faţă de inculpaţii Gheorghe Bunea Stancu, Mija Florin şi Moisiu Nicolae. Cei trei inculpaţi au însă de respectat anumite obligaţii, în primul rând ei neavând voie să comunice direct sau indirect, cu ceilalţi inculpaţi, cu reprezentanţii persoanelor vătămate, părţilor civile ori cu martorii din cauză. O altă obligaţie este aceea ca inculpaţii să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea, conform programului de supraveghere sau ori de câte ori sunt chemaţi.
"Constată ca fiind legală şi temeinică măsura controlului judiciar luată faţă de inculpaţii Gheorghe Bunea Stancu, Mija Florin şi Moisiu Nicolae şi în consecinţă: Menţine măsura controlului judiciar luată faţă de inculpaţi. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare", este soluţia pronunţată de Tribunalul Vrancea, în data de 5 februarie, după cum se arată pe site-un instanţei.
În urmă cu două zile, vicele Mija a obţinut permisiunea de a pleca din Brăila. Curtea de Apel Galaţi a înlocuit obligaţia de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Brăila, impusă inculpatului Mija Florin, cu
obligaţia de a nu depăşi limita teritoriala a României. La termenele anterioare, Gheorghe Bunea Stancu a obţinut permisiunea din partea judecătorilor de a se deplasa la Curtea de Apel Bucureşti pentru a fi prezent la judecata în dosarul "Mită la PSD". Oricum, Stancu nu are voie să depăşească limita teritorială a judeţului Brăila decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată.

 
Categorie articol: 

Comentarii