Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stadionul din Chiscani a intrat în renovare

• au început deja lucrările pentru mărirea suprafeţei de joc • va fi montată o tribună mobilă cu o capacitate de 300 de locuri •”Vom mări suprafaţa de joc şi o vom aduce la standardele impuse de FRF”, a declarat  primarul Costică Cojea

 

De câteva zile, Primăria Chiscani a început lucrările de modernizare a bazei sportive, acolo unde îşi dispută meciurile Sportul Chiscani, formaţie care a retrogradat la finalul sezonului competiţional 2016-2017 din Liga a III-a, dar care are şanse foarte mari să-şi continue activitatea în acest eşalon. Terenul de fotbal va fi mărit atât în lungime cât şi în lăţime, conform standardelor impuse de Federaţia Română de Fotbal, iar lucrările în acest sens sunt în plină derulare. De asemenea, cât de curând, va începe şi construcţia unei tribune mobile cu o capacitate de 300 de locuri. Şi totul va fi gata cel târziu pe data de 1 august, după cum promit autorităţile locale. “Avem o hotărâre de Consiliu Local aprobată pentru construirea unei tribune încă din 2015. Anul acesta am alocat banii şi, în maximum două luni, vom achiziţiona şi vom monta această tribună mobilă. Concomitent vom mări suprafaţa de joc şi o vom aduce la standardele impuse de FRF, dar vom rezolva, totodată, şi toate normele de siguranţă care ni se impun atunci când organizăm meciuri pe teren propriu. Noi ne dorim ca şi în sezonul viitor Sportul Chiscani să evolueze în Liga a III-a, iar cea de a doua echipă pe care o vom înfiinţa în această vară, să activeze în Liga a V-a”, a declarat Costică Cojea, primarul comunei Chiscani.

Luni dimineaţă lucrările care se efectuau la stadion au fost supervizate şi de viceprimarul, Geanina Pospai. “Vrem să modernizăm această bază sportivă cât se poate de repede deoarece timpul zboară şi mâine-poimâine încep fotbaliştii antrenamentele. Lucrările au demarat ceva mai firav, dar acum se munceşte serios, iar tinerii din comuna noastră vor avea o cochetă bază sportivă”, a precizat cu acest prilej Geanina Pospai.  
Categorie articol: 

Comentarii