Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferi bauti si fara permis de conducere

In perioada 31 decembrie 2008 - 3 ianuarie 2009, politistii rutieri au aplicat 91de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 18.456 lei si au ridicat in vederea suspendarii sase permise de conducere.
Printre cei picati in plasa politistilor se numara si citiva soferi care s-au urcat la volan, desi nu aveau permis sau se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.
In ziua de 1 ianuarie, la ora 17.25, rutierii l-au depistat pe B.Vasile, de 31 de ani, din municipiul Braila, in timp ce conducea autoturismul "Dacia 1310", pe strada George Cosbuc, fara sa fie posesor al permisului de conducere. In aceeasi, zi la ora 20.30, a fost depistat si M.M., de 17 ani, care conducea autoturismul "Lancia", pe strada Calugareni, fara sa posede permis. Ambilor le-au fost intocmite dosare penale, conform OUG 195/2002 (republicata). In aceeasi zi, la ora 17.50, a fost identificat si braileanul Ionut C., de 20 de ani, din Braila, in timp ce conducea autoturismul "Dacia 1310", pe DJ 212, in localitatea Tufesti, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, i-au fost recoltate probe biologice de singe si i s-a intocmit dosar penal.
In dimineata zilei de 3 ianuarie, la ora 7.20, agenti de la Serviciul Politiei Rutiere l-au depistat in trafic pe V.Gheorghe, de 49 de ani, din Braila, care conducea autoturismul "Dacia Logan", pe strada Eftimie Murgu, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice.
In dimineata zilei de 4 ianuarie, la ora 3.00, agenti de la Biroul de Ordine Publica l-au depistat in trafic pe Bogdan R., de 23 de ani, care conducea autoturismul "Opel Astra", pe strada Cezar Petrescu, tot sub influenta alcoolului. (A.M.)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii