Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soţia lui Botea de la PMP nu acceptă că a luat 39,2!

Carmen Botea este probabil un bun profesor de matematică, nu îi contestă nimeni meritele. Că mai este şi soţia consilierului judeţean PMP Brăila, Viorel Botea, o fi şi asta o calitate.

Problema este că d-na Botea a vrut mai mult de la viaţă (bravo ei!), dar nu a reuşit să gestioneze înfrângerea. Concret, d-na Carmen Botea a vrut să reajungă director al Colegiului Naţional “Nicolae Bălcescu”, din Brăila. Însă, la concurs, d-na Botea nu a făcut o figură tocmai frumoasă. De fapt, ca să o spunem pe aia dreaptă, d-na Botea s-a cam făcut de râs, obţinând 39,2 puncte de patru ori mai puţin decât contracandidatul dumneaei. Puţin, extrem de puţin pentru o doamnă atât de bine pregătită ca d-na Botea.

Ei bine, d-na profesor Botea a început de anul trecut o întreagă dispută pentru recuperarea postului de director. Şi a început d-na Botea să deschidă procese, să strige că a fost nedreptăţită, că nu-i aşa cum a stabilit comisa de examinare, că nota ei trebuia să fie mai mare, că... în definitiv ea trebuia să fie director la Bălcescu, nu “incapabilul” ăla de Danielescu, care a luat 135 de puncte.

Acum, e dreptul d-nei Botea să atace în toate instanţele din lumea asta faptul că a pierdut examenul pentru postul de director. Nu ştiu dacă mai sunt locuri la Haga şi pentru d-na Botea din Brăila. Dar, când obţii numai 39 de puncte la examen, nu prea mai poţi să emiţi pretenţii. Adică, e clar că ai cam zbârcit-o, că nu ai fost destul de bine pregătită, şi că ar trebui să pui mâna pe carte, nu să aglomerezi instanţele de judecată cu procese inutile în care nu crede nici naiba că ai fost nedreptăţită. (Profesorul Distrat)
Categorie articol: 

Comentarii