Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Smiley, super concert la Bucureşti

• evenimentul este programat sâmbătă, 2 iunie, începând cu ora 19:30, la Arenele Romane din capitală • pe scenă, alături de Smiley, va urca şi Sore • organizatorii au anunţat, recent, programul concertului şi regulile de acces

 

Smiley va susţine un concert extraordinar luna viitoare în Bucureşti. Acesta revine pentru al patrulea an consecutiv pe scena Arenelor Romane, sâmbătă, 2 iunie. Alături de artist, în deschiderea evenimentului va concerta Sore. Potrivit organizatorilor accesul publicului va fi permis de la ora 19:30, urmând ca la 20:00 să cânte Sore şi la 21:00 - Smiley. Acesta le promite fanilor o supradoză de emoţie, întoarceri în istoria sa artistică pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitaţi speciali şi multe alte surprize, în cadrul show-ului din capitală, organizat de BestMusic şi HaHaHa Production!

“M-am gândit un an de zile la această confesiune de pe 2 iunie. De fiecare dată când lansam o piesă nouă, îmi imaginam cum va arăta momentul din concert în care o voi cânta live. Adevărul din muzica mea înseamnă experienţe şi trăiri personale, toate traduse în piesele de pe album, de la cum sunt eu văzut - «Domnu' Smiley», până la cea mai sinceră şi intimă trăire, cea dedicată părinţilor, din piesa care dă şi numele albumului, Confesiune. Sunt emoţionat în fiecare an pentru că de fiecare dată trăiesc parcă alte emoţii. Vă aştept ca şi când!”, se confesează artistul în febra pregătirilor pentru concert, potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori.

Sore, artista care va cânta pe 2 iunie în deschiderea mega concertului susţinut de Smiley la Arenele Romane a ţinut la rândul său să îşi manifeste bucuria pentru participarea la eveniment.

“Sunt foarte bucuroasă că Smiley s-a gândit la mine pentru opening-ul concertului lui. Am început repetiţiile pentru 2 iunie cu trupa mea. Abia vă aştept!”, povesteşte încântată Sore, potrivit aceluiaşi comunicat de presă. Artista a lansat în ultimele trei luni, două piese, care vorbesc despre femeia asumată, “Dintr-o mie de femei” şi “Sărută-mă şi taci”, care au deja peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Biletele se găsesc online

De precizat că biletele la concerul Smiley din 2 iunie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara. Acestea sunt de mai multe categorii şi au următoarele preţuri: presale - 229 lei (categoria A), 149 lei (categoria B), 79 lei (categoria C) până pe 2 iunie; la intrare: 250 lei (categoria A), 170 lei (categoria B), 100 lei (categoria C).

Potrivit organizatorilor, Categoria A este zona cu loc în tribună sectoarele K şi E, categoria B - fără loc în faţa scenei, categoria C - cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă. Trebuie să reţineţi că locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locaţie, acestea neavând numere alocate.

“Cumpăraţi-vă bilete din timp, în 2016 şi 2017 concertele au fost SOLD OUT! Consultaţi programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert”, au avertizat organizatorii.

Arenele Romane se află în Parcul Carol, strada Cuţitul de Argint nr 3, Bucureşti.

 

Care sunt regulile de acces la eveniment

Coform celor prezentate de organizatori, accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:30, iar concertele încep de la 20:00. Smiley va urca pe scenă la ora 21:00. în ceea ce priveşte regulile de acces, organizatorii roagă publicul să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise: sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele (organizatorii roagă publicul, în caz că se anunţă ploaie, să vină cu pelerine), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului. În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alte bilete. Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziţionarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Accesul în zonele A, B se face pe baza brăţărilor primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces şi în Zona C a arenei. Posesorii de bilete din Zona C nu vor primi braţară. Zona C se află exact în spatele zonei B şi asigură acces şi pe scaunele din Arenele Romane, mai puţin sectoarele K şi E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun, dar spectatorii pot coborî în Arenă în zona B sau C.

Accesul copiilor este permis doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însotiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor al unui bilet valid.

Cei interesaţi de eveniment pot consulta harta locaţiei accesând următorul link: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Un eveniment BestMusic Live Concerts şi HaHaHa Production.
Categorie articol: 

Comentarii