Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Simtiti cit de nesimtiti sint?

As fi naiv daca as afirma ca am ramas surprins de schimbul de replici dintre deputatul PSD Mihai Tudose, pe de o parte, si liberalii Constantin Cibu si Petrica Popa. Ati citit in ziare despre ce este vorba, asa ca nu am sa insist asupra declaratiilor facute de indivizii mai sus mentionati. Am sa amintesc doar ca Tudose i-a facut nesimtiti pe liberali, iar acestia au replicat in aceeasi nota, insinuind insa, pe deasupra, ca deputatul pesedist ar fi betiv.
Motivul pentru care acesti insi fac circ inutil este ca nu au alte preocupari. Nici Tudose, nici Cibu si nici Popa nu sint politicieni. Ei au esuat in politica, precum balenele la mal, iar acum se agita sa faca ceva, pentru a aparea in ziare. Ca deputat, ma asteptam ca Tudose sa vorbeasca despre ce ar trebui facut pentru Braila, care ar fi nevoile ei si cum anume va lucra el in Parlament pentru a propune proiecte de lege care sa vina in ajutorul comunitatilor locale, deci inclusiv a celei brailene. Cibu este consilier local acum. Conduce un grup puternic de consilieri, cel liberal, si desi este in Opozitie ar putea pune umarul la o treaba buna, nu doar mare, pentru oras.
In lipsa oricaror proiecte sau viziuni, acesti insi pe care dracu i-a ales ca sa reprezinte Braila, inteleg ca e mai indicat sa se porcaiasca, sa spuna multe nimicuri, pentru a deveni vizibili in ochii electoratului indobitocit. E drept ca uneori si noi, ziaristii, avem o parte din vina. De exemplu, mai bine nu s-ar mai scrie nici un rind despre nici un politician, daca declara nimicuri, daca jigneste pe altcineva sau vorbeste despre cu totul altceva decit lucrurile care sa aiba legatura cu comunitatea locala, care sa intereseze mai mult de 2-3 persoane. Uite-asa! Sa urle Tudose ca Cibu este nesimtit pina o sa faca spune la gura, caci mie nu-mi pasa. La fel, poa' sa vina Cibu sa formuleze jdemii de acuzatii la adresa lui Tudose. Atita timp cit aceste acuzatii vizeaza viata lui personala, si nu viata lui de politician, pa-pa, nu ma in-te-re-sea-za!
Asta este nivelul asa-zisilor politicieni din Braila. Sint nepregatiti, habar nu au ce trebuie sa faca, de unde sa apuce problema, cum sa discute, cum sa conlucreze. Pardon, ei conlucreaza, dar in interes propriu, nu in interesul cetatenilor. La caterinca, mistocareala si dezbatut subiecte golite de continut se pricep insa de minune. A, si se mai pricep la ceva: sa pacaleasca alegatorii. Stati asa, ca acus vin alegerile!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii