Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Show «De Râs şi Panaramă» cu Vali Crăciunescu, la Brăila

Cunoscutul artist român Vali Crăciunescu va concerta, vineri, la Brăila, pe terasa The Music Pub, situată pe str. Vadul Schelei, lângă Patinoar. Show-ul din data de 19 iunie se anunţă unul deosebit, plin de momente comice, aşa cum arată chiar numele evenimentului: "Concert de Râs şi Panaramă - de la Zavaidoc la Queen". Potrivit organizatorilor, "prinţul cu Acordeonul Roşu" - Vali Crăciunescu - "nebunul frumos al show bizz-ului românesc", propune, cu drag, un concert one man show, cu accente de lăutărie, rock, muzică de petrecere, voie bună, dar şi părţi de muzică clasică. În cadrul show-ului de la Brăila, preţ de aproape două ore, artistul va cânta cu acordeonul, pianul şi vocea şi va povesti cu haz întâmplări ce l-au marcat în decursul vremii. Menţionăm că Vali Crăciunescu a cântat în mai multe trupe cum ar fi: Karma (folk), Floare Albastră (rock progresiv), Spitalul de Urgenţă (rock), Blue Sound Chicago (blues, soul, rock), a participat la înregistrări şi/sau a concertat cu Voltaj, Cargo, Phoenix etc. Artistul chiar a jucat şi în filme, cea mai importantă apariţie fiind în lung metrajul "Margot".
Participanţii la show-ul de vineri vor putea asculta piese din repertoriul Zavaidoc, Dumitru Siminică, Romica Puceanu, Gabi Luncă, Gheorghe Dinică, Dan Spătaru, Queen, Metallica, AC/DC, Clayderman, Beethoven, Scorpions, Eagles, Frank Sinatra... etc.
De asemenea, se vor cânta piese de pe albumul "Shoc - Vali Crăciunescu" şi piese din noul album "De of şi aoleu! - Spritz must go on!" ce va fi lansat chiar pe terasa The Music Pub!
"Vali Crăciunescu este artistul care datorită umorului, stilului personal de abordare a muzicii cu sinceritate şi pasiune, cu dragoste, trece rampa şi se face uşor iubit de public", a declarat Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.
De reţinut că, evenimentul de pe terasa The Music Pub va începe vineri la ora 21:00, iar contribuţia pentru artist este de 10 lei.

 
Categorie articol: 

Comentarii