Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ShoeBox, cadoul din cutia de pantofi. Voluntarii vă aşteaptă la Winmarkt

• până pe 15 decembrie, la Winmarkt Dunărea, etajul II, puteţi aduce cadourile voastre pentru copii

 

Vrei să dăruieşti bucurie în perioada sărbătorilor de iarnă? Atunci implică-te în campania ShoeBox - cadoul din cutia de pantofi şi fii şi tu Moş Crăciun pentru un copil! Tot ce trebuie să faci este să iei o cutie goală de pantofi şi să o umpli cu lucruri pe care ai vrea să le dăruieşti. Împachetează cutia şi adu-o apoi la centrul de colectare de la Winmarkt Dunărea Brăila, etajul 2, iar voluntarii ShoeBox vor avea grijă ca darul tău să facă fericit un copil.  

Perioada de colectare a cutiilor se întinde până 15 decembrie, iar distribuirea lor se va face între 16-24 decembrie. Anul acesta, cadourile colectate vor fi dăruite Fundaţiei “Lumina” Brăila.

Puteţi pune în cutii dulciuri neperisabile (ciocolată, biscuiţi, napolitane etc), articole şcolare (caiete, creioane colorate, ghiozdan, penar) jucării, produse de igienă personală (perie, pastă de dinţi, săpun, şampon, gel de duş), o felicitare de Crăciun pe care să scrii câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia de la tine, articole de îmbrăcăminte sau orice alt cadou de care ştiţi că s-ar bucura copiii voştri sau cadouri de care v-aţi fi bucurat voi, dacă eraţi în locul lor. 

Dacă nu ai timp să împachetezi un cadou poţi duce lucrurile pe care vrei să le dăruieşti direct la voluntarii brăileni şi ei vor avea grijă de restul.

Campania ShoeBox a început în 2007 şi de atunci zeci de mii de copiii săraci au avut sărbători un pic mai frumoase.  “ShoeBox este o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos. În fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din oraşele în care locuim”, spun iniţiatorii proiectului.
Categorie articol: 

Comentarii