Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sebastian Ionescu - dublu cistigator al turneului international Instirig Cup 2008

La citeva zile dupa ce a iesit dublu invingator la Mamaia, Sebastian Ionescu a luat startul la un alt turneu international de tenis, Instirig Cup si cu toate ca nu s-a numarat printre favoriti, braileanul a cistigat atit proba de simplu cit si pe cea de dublu, impreuna cu colegul lui de la lotul national, Lucian Ghilea.
Reprezentantul clubului TC Venus l-a spulberat in primul meci, 6-0, 6-0 pe Tudor Sulea, iar in cel de-al doilea a trecut la fel de usor, 6-0, 6-2 de Serban Rotariu.
In partida a treia Ionescu l-a infruntat pe jucatorul din Ucraina, Andrew Barahahov si braileanul s-a impus tot in doua seturi, 6-1, 6-3, pentru ca in semifinale sa-l intilneasca pe favoritul numarul unu al turneului, Lucian Ghilea.
La capatul unui meci spectaculos, elevul lui Gheorghe Goleanu a cistigat cu 2-1, pe seturi, 6-2, 6-7, 6-2.
Sebastian Ionescu l-a intilnit in ultimul act la simplu pe favoritul numarul doi, Dragos Ignat, pe care l-a invins clar cu 6-1, 6-3.
In primul tur al probei de dublu Ionescu si Ghilea au cistigat cu 6-1, 6-1 in fata perechii germano-romane, David Steinbach - Tudor Sulea, in cel de-al doilea meci au trecut cu 6-3, 6-2 de favoritii numarul unu, Dragos Ignat si Teodor Marin, iar in semifinale au invins tot in doua seturi, perechea din Turcia, Cahit Kapukiran - Kaan Seholsun.
In finala Sebastian Ionescu si Lucian Ghilea au avut o sarcina usoara in fata germanului Florian Van Kann si a romanului Cristian Marian, pe care i-au invins cu 6-1, 6-2.
Pentru Sebastian Ionescu acesta a fost ultimul concurs oficial inaintea Campionatelor Europene care vor incepe pe data de 19 iulie in Rusia, competitie la care, in afara de tenismanul brailean va mai participa si Lucian Porumb.
"Rezultatele realizate de Ionescu la Mamaia si Bals sint foarte bune, aceste victorii ajutindu-l chiar sa obtina puncte pretioase in vederea europenelor din Rusia. El se afla intr-o forma fizica foarte buna si cred ca va face o figura frumoasa in competitia continentala", a declarat Gheorghe Goleanu.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii