Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se lasă cu râsete la Brăila alături de Tibi Neuronu şi Cristi Priză

• cei doi comedianţi sunt aşteptaţi la Brăila în data de 8 septembrie • Tibi Neuronu şi Cristi Priză vor urca pe scena terasei The Music Pub (Vadul Schelei nr. 17), la ora 21:00, pentru a face stand up comedy de excepţie

 

Brăilenii amatori de stand up comedy pot lua parte la un eveniment interesant la finalul acestei săptămâni. Este vorba despre un spectacol susţinut vineri, 8 septembrie, la ora 21:00, pe scena terasei The Music Pub, de către doi dintre cei mai apreciaţi comedianţi din România: Tibi Neuronu (semifinalist 2017 Românii au talent) şi Cristi Priză (finalist 2017 iUMOR).

„Tibi Neuronu este un cunoscut artist de stand-up comedy, care se numără printre tinerii care au simţit că românii au umorul dezvoltat şi exploatează acest lucru la maximum. Se dedică trup şi suflet prestaţiei de pe scenă şi publicului din faţa sa. Pentru Tibi, stand-up înseamnă 70% doar atitudine. Cristi Priză este membru al trupei CNP. El este tânărul care ne montează zâmbete şi ne amenajează stări de spirit la fiecare show de stand-up. Cu fiecare ocazie, Cristi reuşeste să faca oamenii să râdă, motiv pentru care ar alege zâmbetul altora în detrimentul zâmbetului său”, a afirmat Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.

Cei curioşi să vadă ce au pregătit comedianţii pentru show-ul din 8 septembrie la Terasa The Music Pub, pot să îşi rezerve un loc la spectacol, apelând la numărul de telefon 0746.479.279.
Categorie articol: 

Comentarii