Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se caută formatori pentru lucrător de tineret

Brăilenii interesaţi să devină formatori pentru ocupaţia "lucrător de tineret" se pot înscrie pentru a ocupa unul dintre cele 80 de posturi scoase la concurs de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST). Instituţia pune la bătaie posturile respective în cadrul proiectului «Construcţia instituţiei "lucrătorul de tineret" pentru integrarea tinerilor în societate". După cum se precizează într-un comunicat remis de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Brăila, proiectul este co-finanţat de Uniunea Europeană, fiind implementat de ANST în parteneriat cu Convenţia Naţională a Fundaţiilor pentru Tineret şi Schultz Consulting srl, pe o perioadă de 29 luni, începând cu 1 noiembrie 2009, în 8 regiuni din România.
Aceasta etapă a proiectului constă în selectarea formatorilor interesaţi de pregătirea şi livrarea cursului de lucrător de tineret, dezvoltarea conţinuturilor şi a metodelor de formare şi pregătirea formatorilor în tematicile care vor fi livrate. La finalul etapei va rezulta un grup de 80 de traineri care vor livra cursuri autorizate de 90 de ore pentru ocupaţia lucrător de tineret. Pentru a deveni formator în cadrul Grupului de formatori pentru pentru ocupaţia lucrător de tineret, vor fi parcurse 2 faze de selecţie, în prima fază analizându-se dosarul personal al fiecărui candidat, ce va conţine fişă de înscriere, curriculum vitae model Europass, un eseu în care să răspundă la întrebările adresate şi copie după certificatul de formator recunoscut de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA). În faza a doua, formatorii selectaţi vor susţine o sesiune demonstrativă de formare de 20 minute în faţa unei comisii.
Pentru înscriere, cei interesaţi trebuie să trimită documentele solicitate, pâna luni, 15 august, ora 16.00, la adresa de e-mail formator@schultz.ro. Selecţia va fi realizată de către o comisie, în functie de criteriile stabilite, pe baza fişelor de aplicaţie, a CV-ului şi a eseului. Rezultatele evaluării aplicaţiilor vor fi comunicate până la data de 3 septembrie, doar pentru candidaţii selectaţi.
Categorie articol: 

Comentarii