Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se caută şef Birou de Combatere a Infracţiunilor Contra Patrimoniului

s-a anunţat scoaterea la concurs a funcţiei vacante din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, cu recrutare din sursă internă • examenul este programat pentru data de 6 noiembrie

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila anunţă scoaterea la concurs a funcţiei de şef birou I la Biroul de Combaterea infracţiunilor contra patrimoniului şi grupări infracţionale la Serviciul de Investigaţii Criminale. Examenul este programat pentru luna noiembrie.

Pentru ocuparea acestui post, cu recrutare din sursă internă, candidaţii trebuie să fie ofiţeri de poliţie, să aibă studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă, studii superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare (sistem “Bologna”), să fie declaraţi “apt medical” şi “apt” la evaluarea psihologică organizată în acest scop. Cei înscrişi trebuie să deţină gradul profesional de minim inspector de poliţie şi să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei sau 3 ani vechime în calitate de organ de cercetare al poliţiei judiciare. Candidaţii nu trebuie să fi fost cercetaţi disciplinar, să se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau acţiuni penale. Calificativul obţinut la evaluările anuale trebuie să fie de cel puţin “bine”. Vechimea în muncă, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, trebuie să fie de 5 ani.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în data de 6 noiembrie 2018, ora urmând a fi stabilită ulterior. Acesta va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat “admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

 
Categorie articol: 

Comentarii