Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Schimbare în echipa managerială a Spitalului Județean. Chirurgul Dragoș Voicu este noul director medical

* mandatul fostului director medical, dr. Alina Neacșu, s-a încheiat, iar chirurgul Dragoș Voicu a fost numit în această funcție pentru o perioadă de 3 luni

 

 

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Brăila are un nou director medical. Este vorba despre dr. Dragoș Voicu, medic chirurg și șeful secției de Chirurgie din cadrul unității spitalicești, care este și conferențiar universitar la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității ”Dunărea de Jos” din Galați. Acesta o înlocuiește astfel pe dr. Alina Neacșu, medic oftalolog, al cărei mandat de director medical s-a încheiat.

”S-a terminat contractul doamnei doctor, nu am discutat subiectul de prelungire a mandatului. Dr. Dragoș Voicu este un om calm, liniștit și hotărât. L-am ales pentru că el a ținut locul doamnei doctor Neacșu în funcția de director medical atunci când aceasta era în concediu. Știe ce presupune această funcție și este apreciat de colegi. O să vedem cum colaborăm, deocamdată numirea este pe 3 luni conform legii. Probabil vom organiza și concurs, dacă ne permite legea având în vedere contextul pandemiei”, ne-a declarat dr. Delia Râșnoveanu, managerul Spitalului Județean.

 
Categorie articol: 

Comentarii