Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Satarial concertează la Metal Under Moonlight, ediţia 73

• una dintre cele mai controversate trupe de pagan folk black metal din Rusia, Satarial, va concerta, sâmbătă, 26 mai, în Club Fabrica din Bucureşti • •accesul publicului se va permite de la ora 20:00 • alături de Satarial, pe scenă vor urca şi 3 trupe din România: Apa Sîmbetii, Kroppen şi Sâmbăta Morţilor

 

Satarial, una dintre cele mai controversate trupe de pagan folk black metal din Rusia va concerta în România în acest weekend. Este vorba despre Festivalul Metal Under Moonlight (ediţia 73), ce va avea loc sâmbătă, 26 mai, începând cu ora 20:00, în Club Fabrica din Bucureşti. Alături de Satarial, pe scenă vor performa şi trei trupe din România: Apa Sîmbetii, Kroppen şi Sâmbăta Morţilor. Organizatorii promit peste patru ore de black metal şi avertizează că acesta este ultimul concert de gen pentru o perioadă de timp ceva mai îndelungată.

“Satarial: adorată şi-n acelaşi timp dispreţuită, totuşi unanim considerată o legendă în Rusia, trupa ajunge pentru prima oară în România! 30 de ani de activitate au însemnat pentru Satarial tot atâţia ani de controverse, cu multe concerte interzise sau susţinute în biserici abandonate, cu ani petrecuţi la azilul de nebuni, cu acuzaţii nefondate de terorism, incendieri de biserici şi profanări de morminte. Cenzuraţi pe scenă sau defăimaţi la televizor, Satarial sunt poate singura formaţie de pagan folk black metal interzisă în propria ţară;  Apa Sîmbetii: o trupă atât de apreciată de blackerii din ţara noastră încât o putem considera, fără ezitare, cap de afiş al evenimentului, alături de Satarial; Kroppen: singura formaţie de metal extrem din oraşul Slatina; Sâmbăta Morţilor: proiect inedit de black metal mizantrop din Ploieşti, formaţia urmând să debuteze live şi să lanseze un CD chiar în cadrul acestui concert”, se arată în cadrul unui comunicat de presă emis de organizatori.

 

Bilete, programul complet şi regulilele de acces

Organizatorii au anunţat cu această ocazie şi programul complet al evenimentului. Mai exact, la ora 20:00 se va permite accesul publicului; 20:30-21:05 va cânta Sâmbăta Morţilor; 21:20-22:00 - Kroppen; 22:20-23:00 - Apa Sâmbetii iar 23:15-01:00 - Satarial.

Biletele costa 30 lei şi se pot achiziţiona doar la intrare, în seara concertului. Acest eveniment este non-profit, aşa că toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizare şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a formaţiei Satarial, după cum au ţinut să puncteze organizatorii.

Club Fabrica se află pe strada 11 Iunie nr. 50 (sector 4, Bucureşti).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul, însă este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. La eveniment va exista şi un stand de CD-uri şi tricouri.

Cei interesaţi să vadă o filmare live cu trupa Satarial, să obţină mai multe informaţii despre formaţiile participante sau despre eveniment, pot accesa următoarele link-uri:

https://www.youtube.com/watch?vâXRCHsHbLgw0

https://web.facebook.com/events/734105703449442/

https://web.facebook.com/SATARIAL-68262948642/

https://www.facebook.com/ApaSimbetiiRo/

https://web.facebook.com/kroppen.official/

https://web.facebook.com/sambatamortilor/

 

 
Categorie articol: 

Comentarii