Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sarah Palin - o posibila viitoare vedeta de televiziune

Sarah Palin, candidata la vicepresedintia Statelor Unite, a trezit interesul mai multor posturi importante de televiziune americane, care incearca sa ii gaseasca un job potrivit in mass-media, dupa ce aceasta va renunta la politica, informeaza hollywoodreporter.com.
Sarah Palin, in virsta de 44 ani, a cucerit atentia americanilor si are atit admiratori infocati, cit si adversari inversunati. Deoarece sondajele americane actuale indica o viitoare infringere a cuplului McCain - Palin la apropiatele alegeri prezidentiale din noiembrie, producatorii si agentii din domeniul divertismentului au inceput sa studieze posibilitatea valorificarii capitalului de simpatie de care se bucura Palin in prezent.
Prezenta lui Palin in emisiunile "Saturday Night Live" si "CBS Evening News" a dublat cotele de audienta care se inregistrau in mod obisnuit pentru acestea. "Palin este genul de persoana care stirneste doar sentimente puternice: ori dragoste, ori ura", a declarat celebrul producator de emisiuni matinale, Steve Friedman.
Desi nici un director de post de televiziune nu i-a facut inca o oferta guvernatorului statului Alaska, Sarah Palin, specialistii din domeniul mass-media considera ca lupta dintre acestia a inceput deja. Chiar daca va pierde alegerile din noiembrie, Sarah Palin mai are inca doi ani de mandat in functia de guvernator al statului Alaska.
Palin a dovedit ca are multa carisma, chiar daca uneori a gresit in timpul anumitor interviuri, precum cel acordat lui Katie Couric. Specialistii din mass-media considera ca cel mai bun format de emisiune pentru Palin ar fi talk-show-ul, deoarece Palin are fluenta in exprimare si, in plus, ar putea sa cistige o mare parte din segmentul audientei feminine.
Prezentarea stirilor in emisiunile informative ale posturilor de televiziune prin cablu este o alta varianta retinuta de specialisti. Acestia au in vedere mai ales postul Fox News Channel, considerind ca se potriveste perfect cu profilul lui Palin. Si alti candidati la presedintia sau vicepresedintia Statelor Unite au prezentat buletine de stiri, precum Pat Buchanan sau Mike Huckabee.
Un buletin informativ de weekend ar fi si mai indicat pentru Palin, care, in acest fel, ar avea timp mai mult sa se ocupe de guvernarea provinciei Alaska, au indicat specialistii mass-media, dar pierderea viitoarelor alegeri ar putea sa ii stirbeasca din credibilitatea de care se bucura in rindurile conservatorilor.
Alti producatori au propus, in gluma, ca Palin sa isi aduca din Alaska toate rudele si joace impreuna intr-un reality show de genul "The Osbournes". Ei au sugerat chiar si un titlu pentru acest reality show: "The Palins".
Desi Matt Damon a comparat ascensiunea lui Palin cu "un film prost al companiei Disney", politicianul american ar putea avea succes in urma publicarii viitoarei sale carti autobiografice, care este deja in lucru, sau a colaborarii cu postul de televiziune pentru femei Lifetime.
In ciuda tuturor acestor speculatii, doar Palin poate decide daca este cu adevarat interesata de o cariera in televiziune.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii