Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Samsarii de fier vechi îşi tot dau “întâlnire” cu poliţiştii brăileni

doi bărbaţi au fost prinşi în timp ce transportau cu autoutilitarele aproape 500 kg deşeuri feroase • vrâncenii au rămas fără marfă şi au încasat amenzi

 

Poliţiştii brăileni au prins alţi doi vrânceni care transportau aproape 500 kg de deşeuri feroase fără acte.

La data de 8 aprilie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila şi Secţiei 4 Poliţie Rurală Brăila i-au depistat pe doi bărbaţi, în timp ce transportau fier vechi fără a avea documente de provenienţă. Poliţiştii l-au oprit în trafic, pe raza localităţii Romanu, pe un bărbat de 30 ani, din judeţul Vrancea, care avea într-o autoutilitară cantitatea de 290 kg de fier vechi. Lucrători din cadrul Postului de Poliţie Comunal Mircea Vodă l-au depistat pe un tânăr de 25 ani, tot din judeţul Vrancea, în timp ce transporta cantitatea de 200 kg deşeuri feroase.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării şi predate pe bază de proces-verbal unei unităţi de profil. Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 1.500 lei, potrivit Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

 
Categorie articol: 

Comentarii