Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Salutări de la fostul deputat Rizea, zis Ferrari, pentru toată lumea bună din PSD Brăila

Preocupat cu treburi lumeşti, cum ar fi respectarea Postului Paştelui (am glumit!), chiar am uitat să scriu despre condamnarea definitivă la închisoare, de 4 ani şi opt luni, primită de fostul deputat PSD Brăila, Cristian Rizea.

Rizea a fost deputat de Brăila în mandatul 2008-2012, fiind paraşutat de la Bucureşti. I s-a spus deputatul Ferrari, pentru că individul se scălda în lux, reuşind din salariul său de parlamentar să achite un sejur în Monaco pentru familia fostului general SRI Elena Istode, zisă Anaconda, alături de care a petrecut împreună cu soţia, Josette Rizea.

Faza e că Rizea a fost condamnat, în urmă cu trei săptămăni, la închisoare într-un dosar de corupţie. El a fost acuzat că a perceput suma de 300.000 de euro de la un om de afaceri căruia i-a promis că îl va ajuta să recupereze nişte terenuri în Bucureşti.

Şi tot de trei săptămâni, Rizea este de negăsit. Nu, nu e în situaţia lui Codruţ Marta, pentru că Rizea a dat semne că trăieşte. Şi se plimbă prin ţări străine, după cum a relatat avocatul său presei.

“Clientul meu mi-a dat un înscris olograf, în care solicită să fie citat la cabinetul de avocatură. Cristian Rizea nu are un domiciliu fix şi a trebuit să plece din Complexul Stejarii. Se plimbă din loc în loc în ţară şi străinătate. Are probleme financiare. Este în SUA în vizită la nişte rude. Nu are mijloace financiare. Nu vrea să dea o declaraţie în dosar”, a spus avocatul lui Rizea.

Aşadar, fostul deputat Ferrari este atât de strâmtorat cu banii încât se mută dintr-un loc în altul prin Europa. Azi e în Ibiza, mâine ajunge pe Coasta de Azur, după care pleacă spre Londra. Grea viaţa asta de om sărac în Europa, nu-i aşa?

Nu am auzit însă nicio vorbă dinspre PSD Brăila. Ştim cu toţii că social-democraţii brăileni l-au privit cu 'curu pe alde Rizea, care se dădea mare şi tare cu proptelele lui de la Bucureşti. Abia au aşteptat să-i răzuie numele de pe sediul PSD Brăila, ăstuia de era prieten la cataramă cu Bănicioiu şi Şova, dar se gudura intens şi pe lângă Dragnea. Iar apoi, ce să vezi, când n-a mai prins un loc pe lista PSD, Rizea s-a băgat în partidul lu' Sebastian Ghiţă. Bleahhh! (Insolenzo FERRARI)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii