Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sală de informatică “Rotary” la Şcoala “Anton Pann”

• Clubul “Rotary” Brăila a donat 10 computere noi unităţii de învăţământ, urmând ca sala de informatică să mai fie dotată cu alte trei computere şi o imprimantă

 

Clubul “Rotary” Brăila a finalizat, recent, proiectul “Sala de informatică Rotary”, proiect ce are ca obiectiv înfiinţarea unor cabinete de informatică în şcolile din judeţul Brăila. În cadrul proiectului, Şcoala Gimnazială “Anton Pann” a primit, într-o primă etapă, 10 computere noi, urmând să mai fie dotată cu alte trei computere şi o imprimantă, toată aparatura fiind achiziţionată din fondurile Clubului “Rotary” şi din donaţii făcute de membrii acestuia.  

Proiectul vine în continuarea unui alt proiect iniţiat şi derulat de membrii “Interact”, organizaţia tinerilor din cadrul Clubului “Rotary”, în decembrie 2018, intitulat “Spiritul Crăciunului, mai aproape de tine!”. Prin acest proiect, în care au fost implicaţi 35 de elevi, s-au oferit daruri copiilor din aceeaşi şcoală, precum şi o bursă anuală de merit.

Prezenţi la inaugurarea sălii de informatică, membrii Clubului “Rotary” şi din “Interact” au exprimat ideea că educaţia tinerilor din Brăila este o prioritate a Clubului, iar această dimensiune a activităţilor rotariene a fost reprezentată constant la nivelul Clubului prin derularea de proiecte cu unităţi de învăţământ din oraş şi din judeţ. De exemplu, în perioada 2016-2019 au beneficiat de spirjinul Clubului în privinţa dotărilor, instituţii de învăţământ precum Şcoala Gimnazială “Ion Luca Caragiale”, Şcoala Gimnazială Viziru, Grădiniţa “Luceafărul” etc. 

Conducerea Şcolii Gimnaziale “Anton Pann” Brăila, apreciind acţiunile Clubului “Rotary” Brăila şi ale tinerilor din “Interact”, a garantat crearea permanentă de oportunităţi reale de învăţare pentru asigurarea funcţionalităţii Sălii de Informatică Rotary.




Categorie articol: 

Comentarii