Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sageata Stejaru are maximum de puncte si continua cursa spre Liga a II-a

Cu toate ca este in postura de nou promovata, Sageata Stejaru continua sa faca furori in seria a doua a Ligii a III-a, una dintre cele mai puternice grupe ale acestui esalon. Bazindu-se pe jucatori experimentati dar si pe patru juniori de perspectiva de la Steaua Bucuresti, Stejaru s-a impus cu 3-0 runda trecuta la Callatis, in urma reusitelor lui Purica (min. 20) si Ferencz (min. 30, 55) si, cu maximum de puncte ramine lidera a seriei, avind deja trei puncte avans fata de Rapid II, ocupanta locului secund, formatie care, la rindul ei a cistigat la scor, 4-2 meciul de la Portul Constanta.
Tot cu 4-2 s-a impus pe teren propriu CF Braila in "duelul" cu Inter-Gaz, astfel ca vineri, 12 septembrie, derby-ul seriei a doua se va disputa intre Rapid II si CF Braila, ocupantele locurilor al doilea si al treilea.
CSM Medgidia si Viitorul Insuratei au obtinut primele victorii, unele chinuite dar care au schimbat moralul jucatorilor pentru confruntarile urmatoare. Huseyn a marcat pentru Medgidia in poarta celor de la CS Navodari si Bandarica pentru Viitorul Insuratei.
Lupta la cei doi poli ai clasamentului va continua cu o mai mare ambitie.
Sageata Stejaru este lidera deocamdata insa la promovare mai sint angrenate, cu sanse reale, CF Braila si satelitii echipelor Steaua si Rapid in timp ce in zona retrogradarii singura certitudine o reprezinta retragerea formatiei FCM Cimpina, in timp ce in lupta pentru evitarea retrogradarii sint angrenate in acest moment toate formatiile de la locul al zecelea in jos.

Rezultatele inregistrate in etapa a 4-a:
Callatis Mangalia - Sageata Stejaru 0-3
CSM Medgidia-CS Navodari 1-0
CF Braila - Inter-Gaz Bucuresti 4-2
Sreaua II Bucuresti - Farul II Constanta 1-0
Portul Constanta - Rapid II Bucuresti 2-4
Rocar ANEFS Bucuresti - CS Ovidiu 0-0
Politehnica Galati - CS Eforie 1-1
Viitorul Insuratei - Dunarea Calarasi 1-0
Unirea Slobozia a stat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii