Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Saddayah lansează albumul «Apopheny of Life» pe 7 septembrie

• trupa de death metal din Ploieşti, Saddayah, a anunţat data lansării albumului de debut, “Apopheny of Life” • concertul va avea loc pe 7 septembrie în Bucureşti, iar apoi grupul va porni într-un turneu în ţară, dar şi peste hotare

 

Cvintetul ploieştean de death metal, Saddayah, se pregăteşte să îşi lanseze primul album din carieră. Este vorba despre materialul, “Apopheny of Life”, a cărui lansare va avea loc pe 7 septembrie în Bucureşti. CD-ul va apărea pe piaţă în urma unei colaborări cu casa de discuri Loud Rage Music. Trupa a lansat de curând şi un prim single de pe album, intitulat “Born in Singularity”.

Potrivit unui comunicat de presă, albumul “Apopheny of Life” a fost înregistrat, mixat şi masterizat în studioul I.V. Metal Foundry, iar coperta albumului poartă semnătura lui Costin Chioreanu. Saddayah au anunţat de curând începerea colaborării lor cu Titus Constantinescu (Metal Under Moonlight) pe partea de booking. După concertul de lansare pentru  “Apopheny of Life” (https://www.facebook.com/events/2035682246470549/), Saddayah va porni într-un turneu în ţară şi peste hotare.

Piesa “Born in Singularity”, este disponibilă prin accesarea următorului link: https://www.youtube.com/watch?vâ_MHu7g4BF_8

De asemenea, cei care vor să afle mai multe despre formaţia de death metal din Ploieşti sau despre casa de discuri Loud Rage Music, o pot face accesând următoarele pagini web:

https://www.facebook.com/SaddayahBand/

https://www.instagram.com/saddayahband/

www.loudragemusic.com

loudragemusic.bandcamp.com

Pentru concerte Saddayah, trupa poate fi contactată la numărul de telefon 0722.814.991, după se precizează în comunicat.
Categorie articol: 

Comentarii