Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a schimbat prefectul la Brăila: Pleacă Mădălina Cochino, vine Adrian-George Paladi

• decizia a fost luată ieri, în cadrul şedinţei de Guvern, odată cu o serie de hotărâri referitoare la eliberări şi numiri de prefecţi şi subprefecţi, inclusiv unele referitoare la judeţul Galaţi

 

Prefectul judeţului Brăila, Mădălina Cochino, a fost eliberat, din funcţie, ieri, în urma unei hotărâri aprobate în cadrul şedinţei de Guvern. Potrivit unui comunicat de presă emis de Executiv, în locul lui Cochino, pe fotoliul de prefect va veni Adrian-George Paladi. Comunicatul nu precizează motivele ce au stat la baza acestei schimbări.

Executivul a adoptat, în şedinţa de astăzi, o serie de hotărâri referitoare la eliberări şi numiri de prefecţi şi subprefecţi. Astfel, a fost aprobată o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Brăila, de către Mădălina Cochino. O altă hotărâre vizează exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Brăila de către Paladi George-Adrian. Totodată, alte două hotărâri vizează exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Galaţi, de către Otrocol Dorin, respectiv aplicarea mobilităţii pentru Panaitescu Gabriel-Aurelian din funcţia publică de prefect al judeţului Galaţi în funcţia publică de inspector guvernamental”, se arată în comunicatul oficial postat pe site-ul Guvernului Mihai Tudose.

Contactată de redactorii „Obiectiv - Vocea Brăilei”, Mădălina Cochino a afirmat că nu a fost anunţată despre această decizie şi că a citit comunicatul postat de Guvernul României. Aceasta a afirmat că va reveni, prin detaşare, pe funcţia deţinută anterior, de inspector în cadrul Primăriei Brăila.

George Adrian Paladi este cunoscut ca proprietar al mai multor firme brăilene, una dintre acestea fiind SC „Raptelcons”, care în 2013 a câştigat un contract generos de 38.000 euro la o licitaţie lansată la vremea respectivă de Compania de Utilităţi Publice Dunărea Brăila. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii