Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a restrins numarul institutiilor pazite gratuit de politistii comunitari

Consiliul Local Municipal a revizuit, recent, lista unitatilor cu finantare de la bugetul local, a caror paza va fi asigurata gratuit de Politia Comunitara. Pe aceasta lista figureaza 30 de obiective, printre care: sediul Primariei, Serviciul de Constatare si Impunere Persoane Fizice, Centrul de Incasare a Impozitelor si Taxelor, Autoritatea Tutelara si Corpul de Control, cazarma "Caporal Musat", Castelul de apa din Gradina Publica, Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor, caminele de persoane virstnice, Catedrala "Nasterea Domnului", Fundatia "Lumina", Directia de Asistenta Sociala, stadionul municipal, manastirea din statiunea Lacu Sarat, parcurile de joaca pentru copii, Teatrul "Maria Filotti" si Teatrul de papusi, precum si Casa de Cultura a municipiului.
Pe de alta parte, CLM a aprobat si o lista a unitatilor care pot beneficia de paza asigurata de Politia comunitara, dar numai contra cost, pe baza de contract de prestari servicii. Pe aceasta lista figureaza obiective precum: Directia Serviciilor Publice (DSP), Directia de Administrare si Gospodarire Locala (DAGL), Directia de Administrare a Pietelor si Tirgurilor (DAPT), Oraselul Copiilor, Parcul Zoo, viitorul patinoar, cimitirele "Sfinta Maria" si "Sfintul Constantin", Compania de utilitati publice " Dunarea".
Amintim ca ultima decizie luata de CLM pe aceasta tema era din 2006 si prevedea ca politistii comunitari sa pazeasca, printre altele, toate scolile si gradinitele, DSP, directia "Seroplant", DAPT, DAGL, Serviciul public de administrare portuara si transport naval.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii