Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a furişat în curte şi i-a tăiat cauciucurile maşinii

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 8/9 august 2014, la ora 3:05, lucrătorii Secţiei 3 de Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către Ionel F., în vârstă de 23 de ani, domiciliat în comuna Galbenu, care a reclamat că i-au fost tăiate cauciucurile de la autoturismul proprietate personală.
În urma reclamaţiei făcute de partea vătămată, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au declanşat cercetările specifice. Oamenii legii au efectuat verificări şi au stabilit că, în aceeaşi noapte, la ora 2:50, David B., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în comuna Jirlău, a pătruns fără drept în gospodăria reclamantului şi i-a distrus, prin tăiere cu cuţitul, două pneuri de la autoturism. Incidentul s-a consumat pe fondul unui conflict anterior avut cu Ionel F.
Prejudiciul cauzat de David B. a fost apreciat la valoarea de 300 de lei. Tânărul păgubit a depus deja plângere penală pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu. Cercetările continuă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii