Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a desfiintat Centrul Medical pentru Copii

Incepind cu aceasta saptamina, Centrul Medical pentru Copii nu mai functioneaza in vechea locatie, din vecinatatea Clubului "Progresul". Dupa cum v-am informat, tot personalul unitatii a fost preluat de Spitalul Judetean de Urgenta, de la 1 aprilie, iar cabinetele medicale au fost distribuite in unitatile sanitare mari din oras. Ieri, dr. Lucica Scutaru, directorul Directiei de Sanatate Publica, ne-a informat ca, in prezent, cabinetul de psihiatrie si cel de psihologie pediatrica functioneaza la Spitalul "Sfintul Pantelimon", unde a fost astfel concentrata toata asistenta de psihiatrie, atit pentru adulti, cit si pentru copii; cele 3 cabinete de pediatrie isi desfasoara activitatea in fosta policlinica Hipodrom, la etajul 1, iar cabinetul de oftalmologie functioneaza la Spitalul Judetean de Urgenta, pe Soseaua Buzaului, programul medicului pediatru fiind in contratura cu cel al medicului de adulti.
In ceea ce priveste destinatia pe care o va avea Centrul Medical pentru Copii care, prin Ordin al ministrului Sanatatii fusese atribuit Spitalului Judetean de Urgenta, Consiliul Judetean a solicitat recent predarea spatiului respectiv.
In acest sens, tot inventarul existent a fost repartizat unitatilor spitalicesti, care vor utiliza aparatura care mai este in stare de functionare, iar cea invechita va ajunge la casare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii