Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-au stabilit echipele calificate în optimile Cupei României, faza judeţeană

• din Liga a V-a au rămas cinci formaţii Gloria Movila Miresii, Viitorul Galbenu, Viitorul Cireşu, Tricolorul Lanurile, Înfrăţirea Gemenele • pe 15 aprilie intră în competiţie şi echipele din Liga a IV-a

 

În weekend-ul trecut s-au desfăşurat trei partide din cadrul etapei a III-a a Cupei României la fotbal, faza judeţeană. Şi în două dintre acestea, pentru stabilirea câştigătoarei a fost nevoie de reprize de prelungire, sau de lovituri de departajare de la 11 metri.

Voinţa Găiseanca şi Viitorul Galbenu erau la egalitate, 1-1, la finalul timpului regulamentar. Feraru a marcat un autogol în prelungirile reprizei a doua, respectiv Soare (min. 34), au înscris pentru cele două combatante. În prelungiri Viitorul Galbenu s-a impus cu 3-2. Pentru formaţia învingătoare Roman a reuşit o “dublă” în minutele 92 şi 95, iar pentru formaţia gazdă a marcat Vlăducă (min. 119).

Gloria Movila Miresii şi ACSC Cazasu 2  au fost la egalitate, 1-1, atât la finalul timpului regulamentar de joc dar şi după cele două reprize de prelungire. Ionescu a deschis scorul pentru echipa gazdă în minutul 33, Stănel Ion a egalat pentru ACSC cazasu în minutul 64. La loviturile de departajare de la 11 metri Gloria Movila Miresii s-a impus cu 5-3.

Liderul Seriei a II-a, Viitorul Cireşu a câştigat la scor, 4-1, meciul de pe teren propriu cu Tractorul Viziru. Alexandru Popa (min. 19, 38), M. Popa (min. 69) şi Ionaşcu (min. 790 au marcat pentru Viitorul Cireşu, Baicu (min. 60) pentru Tractorul Viziru.

Pe data de 15 aprilie vor avea loc optimile Cupei României, faza judeţeană, la care vor participa cele 5 echipe din Liga a V-a, Gloria Movila Miresii, Viitorul Galbenu, Viitorul Cireşu, Tricolorul Lanurile, Înfrăţirea Gemenele şi toate formaţiile din Liga a IV-a.

 
Categorie articol: 

Comentarii