Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rizea nu se poate justifica nici pe sine, darămite banii donaţi Partidului

Dar am observat că discuţia a fost mutată în alt plan. Că de unde a avut Rizea atâţia bani să dea la PSD, în condiţiile în care el a câştigat în anul 2008 doar 132 de milioane de lei vechi. Fraierilor, voi nu ştiţi că darnici sunt cei ce nu au, nu bogaţii cu averi? Mergeţi la biserici, să vedeţi că tot cei care trăiesc de pe o zi pe alta dau de pomană, nu băieţii cu conturi prin Elveţia sau Austria.

Deputatul Rizea ar trebui să fie un exemplu pentru noi toţi. Un om cu inimă, cu suflet mare, care, iacătă, declară că a făcut pe dracu-n patru să-l împrumute pe fratele său aflat la ananghie cu suma de 900.000 de euro, deşi el (samariteanul Rizea) nici măcar serviciu nu avea. Numai el ştie cum a strâns atâta bănet, bătând inclusiv la porţile Uniunii Europene să-l împrumute cu 1 milion şi ceva de euro până săptămâna viitoare. Iar când fratele său i-a returnat banii, în semn de recunoştinţă că Dumnezeu a fost milostiv cu el, deputatul Rizea a plecat într-un suflet să doneze o sumă de bani şi celui fără de care astăzi era la puşcărie, despre domnu' PSD este vorba.

Ar fi cazul ca toţi cei care l-au acuzat pe nedrept pe domnu' deputat Cristian Rizea să-şi ceară imediat scuze public. Hai, faceţi un pas în faţă, hienelor, şi recunoaşteţi că sunteţi invidioşi că domnu' Rizea nu v-a donat vouă banii, să aveţi ce dona la rândul vostru la curve! Huooo!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii