Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rezultate bune pentru elevii braileni la concursurile interjudetene de matematica

Doua echipaje de elevi din Braila s-au intors de la Concursul Interjudetean de Matematica "Gheorghe Titeica" cu rezultate notabile. Competitia ajunsa anul acesta la editia cu numarul 29 s-a desfasurat, la sfirsitul saptaminii trecute, la Tirgu Jiu.
Primul echipaj, cel al claselor VII-VIII a primit o mentiune, fiind format din elevii Andrei Istrate de la Colegiul "Nicolae Balcescu" - prof. Carmen Botea, Viorel Botea; Emanuela Popa de la Scoala 23 - prof. Nicolae Stanica; si Andrei Bercaru de la Liceul cu Program Sportiv indrumat de prof. Petrea Buzea. Cel de-al doilea, alcatuit din elevi din clasele XI-XII, a cistigat un binemeritat premiu III. Grupul de matematicieni a fost format din elevii Irina Diaconu de la Colegiul National "Gh. M. Murgoci" - prof. Daniela Covaci; Adrian Enache, de la Colegiul National "Nicolae Balcescu" - prof. Viorel Botea; si Andrei Alexandru, prof. Iulian Danielescu, de asemenea de la Colegiul "Balcescu".
La probele individuale, de la gimnaziu, s-au evidentiat elevii Alexandra Pavel, clasa a V-a la Scoala "Mihai Eminescu" - prof. Nicolae Stanica; Andrei Istrate, clasa a VII-a la Colegiul "Balcescu" - prof. Carmen Botea, Viorel Botea; Andrei Bercaru, clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv - prof. Petrea Buzea. Acestia au fost distinsi cu mentiuni. De la liceu, s-au remarcat elevii Bogdan Toader, clasa a X-a la Colegiul "Murgoci" - prof. Dan Negulescu, cu mentiune, si Irina Diaconu, clasa a XI-a, tot de la "Murgoci" care a obtinut premiul III - prof. Daniela Covaci.
Sub indrumarea prof. Mihaela Giurca, eleva Nicoleta Secareanu, din clasa a X-a, la Colegiul Economic "Ion Ghica" a cistigat o mentiune la concursul de matematica aplicata "Adolf Haimovici", care a avut loc, duminica trecuta, la Iasi.
Categorie articol: 

Comentarii