Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Revin bombardierii în Brăila!

Am observat că e gălăgie mare prin aeroporturile din Europa. Mii de români fugiţi de coronavirus încearcă să revină în România. Nu mă deranjează, e loc pentru toată lumea în România, mai ales că ţara asta cam rămăsese goală după exodul înregistrat din ultimii 10 ani. E de muncă, fraţilor, aşa că veniţi cât mai mulţi.

Am văzut imagini pe Facebook şi pe la unele televiziuni cu mulţi bombardieri. Oameni ai muncii care au rămas fără job după ce nu au mai avut ce să fure din buzunare pentru că nu mai aveau de la cine fure, oamenii fiind autoizolaţi în case.

La fel, am văzut mulţi băieţi cu muşchi umflaţi pe bază de steroizi, care păreau supăraţi că nu li se permite să intre “acum” în România.

Dar unde vă grăbiţi aşa, mă, mafioţilor traşi la xerox? Ameţitele voastre care produceau la stradă au rămas fără clienţi iar voi, implicit, fără bani de benzină pentru bemweu?

Nu-i problemă, intraţi cu toţii, dar pe rând. Să ştiţi însă că pe aici, în Brăila, ca în aproape toată România, nu a mai rămas mai nimic de furat. S-au ocupat de asta politicienii, cât timp aţi fost voi plecaţi pe la şanţ Elize sau pe la Milano ori Madrid.

Welcome to the jungle, bre! (Mafioţi în Pantaloni Scurţi)
Categorie articol: 

Comentarii