Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Revelion «cuminte» pentru politicienii brăileni

• cel puţin la nivel declarativ, aproape toţi parlamentarii brăileni şi şefii administraţiei judeţene şi municipale susţin că nu au planuri mari pentru seara de Revelion • cei mai mulţi au punctat că vor fi la Brăila, unde vor sărbători acasă, în familie sau cu prietenii

 

Nimic spectaculos pentru seara de Revelion, doar cu familia şi prietenii. Aşa susţin cei mai mulţi dintre parlamentarii şi şefii administraţiei brăilene că îşi vor petrece noaptea dintre ani. Câţiva dintre politicienii brăileni s-au încumetat totuşi să afirme pentru redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei” că au de gând să părăsească graniţele judeţului în ultima noapte din 2017.

Preşedintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, a afirmat că va sărbători acasă, în familie şi noaptea de Revelion, aşa cum a procedatşi de Crăciun. De cealaltă parte, senatorul Mihai Ruse (ALDE), a precizat că va fi la Bran în noaptea dintre ani, împreună cu colegi senatori din ţară, dar şi cu prieteni apropiaţi din Brăila şi Galaţi. La munte va merge şi deputatul PSD Nicu Niţă pentru a petrece de Revelion.

“În perioada 26 - 28 decembrie suntem în Parlament. De Revelion mă duc la Predeal două-trei zile. Restul... la treabă în Parlament”, a declarat Niţă.

În ceea ce îi priveşte pe cei doi deputaţi PNL de Brăila, Antoneta Ioniţă şi Vasile Varga, aceştia susţin că vor petrece Revelionul, la fel ca şi Crăciunul, în familie, acasă.

“De Revelion o să stau acasă. Petrec Revelionul în Municipiul Brăila”, a declarat Varga.

Preşedintele PNL Brăila, consilierul judeţean Alexandru Dănăilă, a precizat că nu şi-a făcut planuri mari pentru petrecerea nopţii dintre ani şi că va fi probabil în Brăila, cu prietenii.

 

Preşedintele CJ Brăila i-a în calcul o scurtă plecare din localitate

Primarul Marian Dragomir a precizat că sărbătorile de iarnă le va petrece în Brăila, cu siguranţă. “De Revelion voi fi în Brăila cu familia şi prietenii”, a afirmat edilul-şef. De cealaltă parte, preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a punctat că ia în calcul şi posibilitatea de a pleca din localitate, doar că nu s-a hotărât încă, deoarece are câteva variante.

“Nu m-am hotărât încă unde voi petrece Revelionul. S-ar putea să rămân în oraş sau să merg la nişte prieteni în afara localităţii. Nu e nimic spectaculos”, a declarat Chiriac, joi, în cadrul ultimei conferinţe de presă susţinută pe 2017.

Prefectul judeţului Brăila, George Paladi, a punctat că, la fel ca de Crăciun, şi de Revelion va fi acasă. “Între 23 decembrie - 2 ianuarie sunt în Brăila”, a conchis acesta.
Categorie articol: 

Comentarii