Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reprezentantii sectiei de kaiac canoe ai CSM-ului au avut o prestatie foarte buna la Cupa Romaniei

In finalele Cupei Romaniei la kaiac canoe programate joi, dupa- amiaza la baza sportiva de la Snagov sportivii braileni au mai cucerit doua medalii, una de aur la canoe 4x500 prin Stefan Bogdan, Cezar Radion, Antonel Vasii si Cezar Mihalache precum si una de argint la kaiac dublu, pe distanta de 500 m prin Alin Rusen si Romeo Panait.
Dimineata, Alin Rusen si Romeo Panait obtinusera medalia de aur si in proba de kaiac 2x1000 m in timp ce echipajul format din Ionel Radion, Stefan Bogdan, Eduard Toader si Antonel Vasii isi trecuse in cont medalia de argint la kaiac 4x1000 m.
Tot joi dimineata in prima zi a finalelor reprezentantii CSM-ul au mai urcat de doua ori pe treapta a treia podiumului de premiere. La canoe simplu, pe distanta de 1000 m, Cezar Mihalache a obtinut medalia de bronz, cea de a doua fiind obtinuta la kaiac 4x1000m fete, de echipajul format din Rodica Sterpu, Octavia Moldoveanu, Mihaela Sterpu si Alexandra Alexa.
Rezultatele de la Cupa Romaniei au fost foarte bune acum atentia noastra se indreapta spre Campionatele Nationale unde avem ca obiectiv cel putin opt clasari pe podium" a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Comentarii